Viswateren toevoegen aan de landelijke lijst

Donderdag, 2 augustus 2018

Op dit moment loopt er een proces om de viswateren van HSV Voorwaarts toe te ...

De viswateren van gemeente Smallingerland worden verhuurd aan onze vereniging. Samen met de gemeente en met hulp van Sportvisserij Fryslân zijn we in gesprek om de viswateren toe te voegen aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.

Het college is al akkoord. Nu wordt de overeenkomst getekend en hiervan gaat een exemplaar naar de Kamer van Binnenvisserij. Zodra deze akkoord gaan worden de wateren opgenomen in de landelijke lijst.

Op deze wijze dragen we eraan bij dat zoveel mogelijk wateren worden toegevoegd. Mensen met een vispas kunnen op deze wijze op nog  meer plekken vissen dan ze nu al kunnen.