Algemene ledenvergadering November 2020

Woensdag, 4 november 2020

Beste leden van Hengelsport Vereniging Voorwaarts.

Het bestuur van HSV Voorwaarts is momenteel in overleg met elkaar, met andere hengelsportverenigingen en met Sportvisserij Nederland over de Algemene ledenvergadering welke gepland staat voor november.

Normaal gesproken wordt de algemene ledenvergadering 2 maal per jaar gehouden. In maart 2020 kregen wij alleen totaal onverwacht te maken met Covid 19 en was het voor uw- en onze veiligheid niet mogelijk om de ledenvergadering van april door te laten gaan. Wij zijn momenteel aan het kijken welke mogelijkheden er zijn om de Algemene Ledenvergadering van november 2020 wel door te laten gaan.

Als wij een oplossing hebben laten wij u dit weten,

Bedankt voor uw begrip en blijf gezond,

Bestuur HSV Voorwaarts