Algemene Leden Vergadering

Tweemaal per jaar, in maart en in november, wordt de algemene leden vergadering gehouden.

De vergadering begint stipt om 20:00 uur en u kunt vanaf 19:30 inlopen. Enkele weken voor de vergadering wordt de agenda op de website (onder nieuws) inzichtelijk gemaakt. We streven ernaar alle bijbehorende documenten minimaal één week voor de vergadering op de website beschikbaar te hebben.

Naast de aankondiging op de website (onder nieuws), vindt u de uitnodiging ook in de Drachtster Courant.

Elke vergadering heeft een aantal (wisselende) vergaderpunten. Als vast onderdeel van de agenda wordt in de vergadering van maart het (financieel) jaarverslag aan de leden voorgelegd, en in november wordt de begroting voorgelegd ter vaststelling.

Na afloop van de vergadering vindt er (traditioneel) een verloting, met een uitgebreid prijzenpakket, plaats onder de aanwezigen. In de pauze wordt u een kop koffie of thee aangeboden.

Eventuele onderwerpen die u behandeld wilt hebben op de algemene ledenvergadering kunt u tot één week (zeven dagen) voor de ledenvergadering schriftelijk doorgeven per e-mail aan de secretaris.